ANSINIFIMIZIN E TİNİNG PROJESİ

Okulumuz öğretmenlerinden Ayşegül Parlak’ın kurucusu olduğu “I GROW WITH MY EMOTIONS” e-twinning projesi başlıyor. Projemizde Türkiye, İspanya, İtalya ve Yunanistan olmak üzere toplam dört ülkeden 13 öğretmen birlikte çalışacaktır.

Projemizin ana hedefi öğrencilerin sosyal duygusal anlamda kendilerini ifade etmelerine fırsat vermek, onların psikolojik iyi oluşlarını sağlamak ve öğrencilerin duygu tanımlamalarını yapabilmesine destek olmaktır

14.02.2024 105

Projemizin amaçları;

·         Öğrencilerin duygularını ifade etmelerini, anlamlandırmalarını sağlamak

·         Öğrencilerin zorlandıkları duygularıyla baş edebilmelerine olanak sağlamak.

·         Öğrencilerin psikolojik iyi oluşlarını sağlayarak yaşamlarından aldığı doyumu arttırmak.

·         Sınıfta sosyal duygusal ortamı iyileştirmek.

·         Öğrencilere sınıf içerinde sosyal anlamda aktif olacakları ortamları yaratmak.

·         Sınıfta etkileşimli öğrenme yöntemleri kullanarak öğrencileri sosyal ve duygusal olarak desteklemek.

·         Duyguları ifade ederken farklı ifade dilleri kullanmak(Resim, müzik, dijital oyunlar vb.).

·         Öğrencilerin yaratıcılığını ve problem çözme becerilerini geliştirmek.